Banderas, Robert de Niro şi Uma Thurman, pe covorul roşu la Cannes

0
424

Toată magia de care e în stare Cannes-ul s-a pus în mişcare astăzi, când primul covor roşu a fost întins pe treptele Palatului Festivalurilor, într-o seară de festival pe deplin ajutată de o vreme superbă şi de un film extrem de tonic, comedia Midnight in Paris a lui Woody Allen. Antonio Banderas, Melanie Griffith, Uma Thurman, Jude Law, Robert de Niro (preşedintele juriului), Faye Dunaway, Owen Wilson, Allen şi Adrien Brody au urcat treptele în ţipetele entuziaste ale unei mulţimi fericită să zărească un colţ de rochie, un profil sau o mânecă a unei vedete (majoritatea nu apucă mai mult).

Cei mai rapizi şi mai perseverenţi vânători de autografe s-au aşezat în faţa Palatului Festivalurilor din vreme, cu 2-3 ore înainte, înarmaţi cu pălării de soare, apă plată şi sandvişuri. Plus subiecte de conversaţie cu bodyguarzii eleganţi, dar fermi când vine vorba de cereri precum „nu se poate merge un pic mai în faţă?”. „Nu-ul” politicos e probabil prima lecţie pe care o primesc cele câteva sute de angajaţi temporari ai Festivalului de la Cannes, cel mai mare din lume şi după numărul de participanţi şi după buget – 20 de milioane de dolari.

Citiţi integral reportajul scris pentru 9am.ro, partenerul Filmreporter.ro la această ediţie a Festivalului de la Cannes.

Corespondenţă susţinută de

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here