UPDATE CONCURS: Un bestseller și-o invitație la film

18
752

Random

UPDATE. Câștigătorul cărții și al invitației la film, potrivit Random.org, este Marius MOV. Mulțumim tuturor pentru răspunsuri!

 

Am revenit cu un nou concurs pentru voi: avem de dat un bestseller și un bilet la ecranizarea lui. E vorba de Dacă aş rămâne / If I Stay, roman scris de Gayle Forman și adus pe marele ecran de R.J. Cutler.

„Viaţa se aşterne între deciziile pe care le luăm şi cele pe care destinul le ia în locul nostru. Pentru Mia (Chloë Grace Moretz), o tânără adolescentă violoncelistă, un accident îngrozitor dintr-o zi de iarnă îi marchează existenţa şi o aruncă în lumea dintre viaţă şi moarte, forţând-o să facă o alegere pe care numai ea o poate face”, spune sinopsisul.

Bestseller-ul lui Gayle Forman este publicat în traducere românească la Editura RAO, iar filmul este distribuit de Forum Film România şi intră în cinematografele din țară în acest weekend.

Cartea și biletul la film – valabil în Cinema City Sun Plaza din București și în celelalte săli Cinema City din țară, oricând în perioada 22 – 25 septembrie – pot fi ale voastre dacă ne scrieți la pagina de comentarii până joi, 18 septembrie, ora 18.00, care este ecranizarea voastră preferată. Câștigătorul va fi ales prin tragere la sorți și va fi anunțat vineri dimineață, pe 19 septembrie.

18 COMENTARII

  1. Ecranizarea mea preferata este”Fight Club”, ecranizare care o savurezi cu placere,ne face sa intram in esenta sa,nu conteaza cat stam,uitam sa iesim,ne prinde mult atmosfera creata

  2. Am mai multe raspunsuri, neputand face o singura alegere. Ma limitez la trei nominalizari, fara sa fac o ierarhizare: „Quo Vadis”, „Pe aripile vantului”, „Corabia nebunilor”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here