ShortsUP ni-i prezintă pe Eroii Contemporani

0
345

„Eroii nu au dispărut. Ei nu se mai aruncă în gol încercand să salveze oamenii buni, nu se mai caţără pe zgarie nori ca păianjenii, şi, cu toate acestea, îi recunoaştem şi-i admirăm. Eroii contemporani vor fi la ShortsUP, în filme sau în carne şi oase, vineri seară”, e teaser-ul cu care ShortsUP îşi îmbie spectatorii la o seară de film, la clubul The ARK. În această seară, de la 20.00, o nouă selecţie cu cele mai premiate scurtmetraje din lume vor fi prezentate de ShortsUP, împreună cu Discovery România.

Din program fac parte două filme câştigătoare la BAFTA, trei nominalizate la Oscar, filmul care a obţinut premiul publicului la Clermont-Ferrand în 2007 şi marele câştigător la Clermont-Ferrand în 2008. Vor fi proiectate şi şapte producţii locale ale Discovery Channel, de câte trei minute fiecare, cu protagonişti români: un maratonist,un aeromodelist, un medic ce a profesat în cele mai îndepărtate regiuni din lume, un motociclist care a mers până în Mongolia, un scufundător, un constructor de motociclete şi un practicant de parkour. Unii dintre ei se vor afla la eveniment, cu demonstraţii live şi fotografii din aventurile lor în jurul lumii.

Atmosfera va fi animată de AMON, un DJ român „specializat” în funky, breaks şi drum and bass.

Biletele costă 20 de lei pot fi cumpărate la intrare şi oferă acces la întregul program: filme, muzică live şi happeninguri. The Ark este situat pe Calea Rahovei la nr 196 A (Uranus 150). ShortsUP este un proiect ORICUM şi Feeder.ro.

Trailerul evenimentului poate fi vizionat aici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here