Update: concurs Cinepolitica Extra Time

6
298

random1UPDATE. Cei doi câștigători sunt Victor M. și Dani G. Numele celor doi câștigători se vor afla la intrare la Cinema Elvira Popescu, începând de luni, de la ora 17.00. Mulțumim tuturor!

La 25 de ani de la căderea Zidului Berlinului, Festivalul Internațional de Film Cinepolitica pune la cale un eveniment special, între 17 și 19 noiembrie, la Cinema Elvira Popescu. Cinepolitica Extra Time cuprinde șase filme despre Zidul Berlinului și Germania de Est și două dezbateri.

Avem 2 invitații pentru voi, care asigură accesul la toate evenimentele. Le puteți câștiga scriindu-ne aici, la pagina de comentarii, ce film ați vrea să vedeți în mod special la Cinepolitica Extra Time. Aveți timp până sâmbătă, 15 noiembrie , ora 00.00. Cu ajutorul Random.org, vor fi aleși cei doi câștigători, care vor fi anunțați duminică dimineață.

Programul poate fi consultat aici: www.cinepolitica.ro.

6 COMENTARII

  1. As vrea sa vad in mod special „Goodbye Lenin”, ma tin de ceva vreme sa il vad si cred ca la cinema ar fi mai potrivit, iar din lista celor mai noi as prefera „Face the wall”. Vara asta am vizitat ce a mai ramas din zid si din ce am citit in sinopsis cred ca sunt niste povesti cutremuratoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here