„Piraţii din Caraibe 4” îşi umflă pânzele la Cannes

17
492

Cea de-a patra parte a francizei Piraţii din Caraibe se va lansa la apă pe Coasta de Azur, la Festivalul de la Cannes (11 – 22 mai), anunţă „Variety”. Ştirea nu este confirmată deocamdată de producători, însă e aproape o certitudine. Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides va rula în afara competiţiei, la câteva zile după premiera mondială de la Disneyland, de pe 7 mai.

Decizia de a aduce blockbusterul la Cannes a fost luată, se pare, în ultimul moment (mâine se anunţă, la Paris, selecţia oficială), cel mai probabil pentru braţul de vedete cu care vine la pachet – Johnny Depp, Penelope Cruz, Geoffrey Rush ş.a. – şi imensa atenţie pe care i-o va acorda presa strânsă pe Croazetă.

E primul film din franciză care îşi face intrarea în scenă la cel mai mare festival din lume. Cannes-ul face însă o favoare Hollywood-ului, aproape în fiecare an, luând sub aripa lui câte un blockbuster: Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull (în 2008), Ocean Thirteen (2007), X-Men: The Last Stand (2006), Star Wars: Revenge of the Sith (2005).

Citeşte şi:

Primele zvonuri dinspre Cannes: Lars Von Trier, Gus Van Sant şi Radu Mihăileanu

17 COMENTARII

  1. piratii din caraibe este cel mai misto si mai super film al generatiei noastre de la partea 1 pana la partea a4-a si actorul meu prefera este jack sperow el e cel mai comic si mai amuzant din toti

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here