Starul din „Highlander” ar putea filma în România

0
416
Christopher Lambert, în Highlander
Christopher Lambert, în Highlander

Actorul Christopher Lambert (Highlander) este în negocieri pentru un rol în Ghost Rider: Spirit of Vengeance, care va fi filmat în România, din noiembrie până în februarie 2011, anunţă Film Stage. În acest sequel, Lambert li se va alătura lui Nicolas Cage, Ciaran Hinds (Road to Perdition), Violante Placido – fiica lui Michele Placido, Idris Elba (American Gangster, The Wire) şi Johnny Whitworth (CSI: Miami). Dacă negocierile sfârşesc cu un contract, actorii vor veni la Bucureşti la începutul lunii noiembrie.

Violante Placido poate fi văzută pe marile ecrane în Americanul, alături de George Clooney.  Actriţa ar urma să interpreteze rolul mamei fiului lui Johnny Blaze.

Regizorii Mark Neveldine şi Brian Taylor se află în preproducţie.  Ghost Rider va fi cea mai mare producţie filmată în România, după Cold Mountain, potrivit producătorilor de la Castel Film. Producţia realizată în 3D se va turna la studiourile Castel Film şi în ţară, la Combinatul Siderurgic şi Castelul Corvinilor de la Hunedoara sau Cazinoul din Constanţa.

Bugetul peliculei cu Nicolas Cage în rolul principal va fi de circa 60-70 de milioane de dolari.

„Highlander”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here