Kevin Costner, la primul concert în Bucureşti

0
761
Kevin Costner în Club Tribute foto: Codrin Prisecaru
Kevin Costner în Club Tribute foto: Codrin Prisecaru

Se pare că cine n-a fost în Club Tribute a ratat un show pe cinste: Kevin Costner şi Modern West au concertat luni seară pentru vreo 700 de persoane. E prima cântare a trupei în Bucureşti,  dar nu şi prima în România. În 2009, Costner şi colegii săi de formaţie au fost la Arad, invitaţi de Festivalul de Film din România, circulând la acea vreme zvonuri cum că artiştii nu ar fi fost plătiţi conform înţelegerii.

Kevin Costner se află deja de trei luni în România pentru filmările la miniseria TV The Hatfields and MCCoys: An American Vendetta, o producţie History Channel realizată la studiourile Castel Film despre confruntările dintre clanurile Hatfield din Virginia de Vest şi McCoy din Kentucky, în primii ani după încheierea războiului civil din America. Costner joacă rolul lui Anse Hatfield, poreclit Diavolul, capul clanului Hatfield.

Actorul american a declarat, printre altele, că iubeşte România pentru că oamenii sunt calzi şi femeile frumoase – politeţurile de rigoare din partea străinilor care petrec o vreme aici. A mulţumit echipei de la Castel Film şi colegilor de platou şi a introdus aproape fiecare piesă aleasă de pe cele trei albume ale trupei – „Untold Truths”, „Turn It On” şi „From Where I Stand” – cu o scurtă poveste despre cum a fost compusă.

Show-ul de o oră şi jumătate s-a încheiat cu un cover după „Mr. Tambourine Man”, al lui Bob Dylan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here