Marion Cotillard primeşte un rol în „Batman”

1
560

Actriţa Marion Cotillard a acceptat un singur rol pe 2011, acela din The Dark Knight Rises, scrie „Le Figaro”. Având în vedere că există două roluri feminine în scenariu, şi unul dintre ele – Catwoman – a fost adjudecat deja de Anne Hathaway, actriţa franceză îl va avea pe celălalt, al femeii care îl seduce pe Batman. Este a doua colaborare a lui Cotillard cu regizorul Christopher Nolan după Inception.

Dacă filmările la Batman vor avea loc în România, aşa cum se speculează, după declaraţiile date de Sorin Oprescu şi de autorităţile din Turda, actriţa premiată cu Oscar pentru rolul lui Edith Piaf ar putea veni în ţara noastră în vară. Procentul de vedete pe metru pătrat va fi de-a dreptul impresionant şi va egala doar distribuţia din Cold Mountain: Christian Bale, Anne Hathaway, Tom Hardy, Joseph Gordon-Levitt, Morgan Freeman, Gary Oldman şi Michael Caine. În această iarnă, echipa lui Christopher Nolan a făcut prospecţii la Salina din Turda şi prin Capitală, în căutarea unor locaţii de filmare, împreună cu cei de la MediaPRO Studios.

Marion Cottilard ar trebui să ajungă pe platouri imediat după ce va naşte, în această primăvară. Tatăl copilului este actorul Guillaume Canet.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here