VIDEO. Un nou film românesc la cinema: „La bani, la cap, la oase”

4
888
foto: Domino Film
foto: Domino Film

Cristian Comeagă, producătorul unor filme ca Asfalt Tango, Filantropica, Tache şi Restul e tăcere, a trecut de curând în spatele camerei de filmat în postura de regizor. Primul său film se numeşte La bani, la cap, la oase şi este o comedie cu „masculi feroce, bandiţi cu suflet, tăntălăi simpatici şi escroace seducătoare”. În rolurile principale apar Ovidiu Niculescu, Zane Jarcu şi Graţiela Teoharie, data lansării în cinematografe fiind 18 martie.

Sinopsisul sună astfel: „Doi recuperatori, unul român şi celălalt basarabean, sunt implicaţi fără voie în jefuirea unei maşini bancare. Fără a şti una de cealaltă, mai multe persoane plănuiesc concomitent acelaşi jaf: un rus, traficant de arme ascuns sub identitatea unui om de afaceri, un albanez, capul unei reţele care se ocupă de droguri, o tânără funcţionară bancară ce caută un mod deştept de a-şi plăti datoriile şi, peste toţi, o mare escroacă ce trage sforile din ascunzătoarea pe care şi-a creat-o într-o mănăstire. Prea de treabă pentru meseria pe care o practică, recuperatorii Harpon şi Baptistu sunt folosiţi de fiecare dintre jefuitori până în momentul când se deşteaptă şi hotărăsc să „recupereze” banii băncii chiar în folosul lor. Pentru a reuşi, sunt nevoiţi să bată palma cu unul dintre concurenţi: îndrăzneaţa şi atrăgătoarea funcţionară bancară”.

Scenariul peliculei marketizată drept o comedie „tzaka” îi aparţine lui Robertino Paţilea. Producţia este semnată de compania lui Cristian Comeagă, Domino Film.

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here