ShortsUP aduce Londra la Bucureşti

0
478

Câteva dintre cele mai premiate filme scurte britanice din ultimii zece ani şi un concert live cu Moonlight Breakfast sunt propunerea evenimentului ShortsUP via Londra de duminică, 18 martie, care are loc la Turbohalle – Uzina de Frumos. Spectatorii vor trece pe la Camden, Piccadilly Circus, Tate Modern, Covent Garden, Parliament Square și alte zone-simbol pentru capitala britanică.

Au cântat în deschiderea concertului Jamiroquai din 2011. Au ajuns numărul 1 în topuri cu piesa Shout înainte să scoată primul album şi fac un retroelectro irezistibil. Patru membri, un turneu abia început și un album care își pregătește lansarea: trupa Moonlight Breakfast va cânta la ShortsUP Via Londra, duminică seara, în deschiderea evenimentului, începând de la ora 19.00.

Tot la ShortsUP, o expoziţie de artă contemporană va aduce în atenție o serie de lucrări ale unor artişti români: Cătălin Bădărău (sculptură), Ciprian Paleologu (instalaţii), Anca Boeriu (grafică) și Iuri Isar(grafică). Un colț cu ceai și brioșe, o demonstrație de cricket, un bar care va transforma peturile în instalație de artă vor completa harta imaginară a serii britanice.

Biletele pot fi achiziționate în avans prin prin MyTicket și Eventim sau în seara evenimentului, direct de la Turbohalle, la prețul de 25 de lei. Pentru studenții care își cumpără bilet în seara evenimentului, prețul este de 20 de lei. Duminică, biletele se pun în vânzare cu o oră înainte de eveniment, de la 18.00. Primii 300 de spectatori care cumpără bilete în avans pentru evenimentul ShortsUP via Londra de duminică vor primi o invitație și pentru petrecerea de deschidere a Turbohalle, ce are loc sâmbătă cu muzica unor DJ celebri, străini şi români.

Turbohalle – Uzina de Frumos, cel mai nou spațiu cultural din capitală, se află la stația de metrou Păcii (B-dul Iuliu Maniu nr. 220B, în fosta uzină Turbomecanica).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here