A murit actorul din „Eu când vreau să fluier, fluier”

0
933

UPDATE. Papan Chilibar, actorul din Eu când vreau să fluier, fluier, a încetat din viaţă duminică seara, în locuinţa sa. Fusese adus acasă, la cererea familiei, de la spitalul Fundeni, unde era internat în stare gravă încă din februarie. Potrivit Mediafax, care citează surse medicale, suferea de o anemie foarte severă, insuficienţă hepatică acută hormo-fulminantă, encefalopatie hepatică, septicemie cu Klebsiella.

Papan Chilibar a fost remarcat de regizorul Florin Şerban în timpul castingului la Eu când vreau să fluier, fluier, unde l-a distribuit în rolul lui Ursu, prietenul cel mai bun al personajului principal.

„Este extrem de talentat”, spunea regizorul Florin Şerban la filmările din primăvara lui 2009. Cineastul plănuia să-l distribuie într-un rol principal, însă Papan a fost arestat din nou la puţină vreme după eliberare şi aştepta să fie judecat la Penitenciarul Rahova, pentru o spargere.

Avea o fetiţă de 4 ani şi o soţie la fel de tânără ca el, de doar 22 de ani. Fusese închis pentru aproape trei ani la Craiova sub învinuirea de furt calificat şi ispăşea ultimele luni de pedeapsă când a fost remarcat de regizor. La ieşirea din penitenciar, şi-a găsit temporar de lucru prin Bucureşti, iar iarna trecută a câştigat bani şi din curăţatul zăpezii. În aceeaşi perioadă, a fost pe covorul roşu la Berlin, pentru lungmetrajul Eu când vreau să fluier, fluier, care a câştigat Ursul de Argint.

Papan Chilibar a fost desemnat una dintre revelaţiile anului 2010, într-un top alcătuit de Filmreporter.ro.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here