TRAILER. Tom Cruise în „Oblivion”

0
401


Autor: Mădălina Moraru

Cel de-al doilea trailer pentru Oblivion, în regia lui Joseph Kosinski (Tron: Legacy), îl prezintă pe Jack Harper (Tom Cruise), un tehnician care se ocupă de buna funcţionare a dronelor de pe-un Pământ pe jumătate distrus. În primele secunde de trailer ai senzaţia că priveşti o reclamă la parfum, fiindcă imaginea e redată în alb negru, iar glasul lui Tom Cruise de pe fundal e unul indecis,

Noul trailer lasă să se întrevadă mai multe detalii despre poveste. E un S.F. în care rasa umană nu mai locuieşte de 60 de ani pe Terra, ci deasupra planetei, chiar dacă în urma unui război cu extratereştri pământenii au ieşit învingători.

Când pleacă împreună cu Victoria (Andrea Riseborough) pentru a verifica dronele care apără Pământul, Jack ajunge să descopere, după un schimb de focuri cu rasa inamică, un grup de oameni care trăieşte sub pământ, dar şi o femeie (Olga Kurylenko) care are legătură cu trecutul său.

Oblivion este primul film S.F. în care Tom Cruise joacă după încercarea sa din War Of The Worlds (2005). Din distribuţie mai fac parte Morgan Freeman, Melissa Leo, Nikolaj Coster-Waldau şi Zoe Bell.

Premiera va avea loc pe 12 aprilie 2013.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here