48 Hour Film Project revine la Brașov. Înscrieri

0
384

48HRS visual2

Competiția 48 Hour Film Project, care presupune conceperea și regizarea unui scurtmetraj în doar 48 de ore, revine la Brașov, în weekendul 16 -18 august.

Organizat în peste 100 de oraşe din întreaga lume, 48 Hour Film Project este o competiţie de creaţie de film, contra cronometru, care stimulează creativitatea, munca în echipă şi îi provoacă pe participanţi să dezvolte o producţie de calitate într-un timp foarte scurt. Cu toate că limita de timp le impune o restricţie neobişnuită realizatorilor filmului ea îi încurajează, totodată, să pună accentul mai mult pe „a face” decât pe „a vorbi”.

Cei interesați își pot face o echipă și se pot înscrie pe www.48hourfilm.com/brasov, până pe 12 august, sau își pot căuta o echipă căreia să i se alăture.

Ajuns la cea de-a treia ediție, 48 Hour Film Project Brașov a adunat în fiecare an peste 150 de participanți. Condițiile de participare pot fi consultate aici

Filmele câştigătoare au şansa să intre în competiţia internaţională, alături de filme din întreaga lume, pentru titlul „Best 48 Hour Film 2013”, şi să câştige Marele premiu de 5000 de dolari. Zece dintre cele mai bune filme din turul 2013 vor fi proiectate la Festivalul de Film de la Cannes, în cadrul Short Film Corner 2014.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here