Noul film al lui Bobby Păunescu, proiectat la Sundance

0
735
bobby paunescu
Regizorul și producătorul Bobby Păunescu

Palatul Pionierilor B’92 / Pioneers Palace B’92, noul film scris și regizat de Bobby Păunescu, va avea premiera mondială la Festivalul de la Sundance (22 ianuarie – 1 februarie 2015), cel mai important eveniment dedicat cinema-ului independent de peste Ocean.

Pelicula a fost inclusă în secțiunea Evenimente Speciale și este al doilea titlu românesc din programul Sundance, după Chuck Norris vs. Communism, al Ilincăi Călugăreanu, selecționat  în competiția internațională de documentare.

În anii haotici de după Revoluție, niște liceeni deschid o discotecă, terifiați de vestea că niște colegi s-au îmbolnăvit de SIDA, după ce au vizitat un bordel – se arată în sinopsis. În distribuție: Toto Dumitrescu, Mihai Dorobanțu, Maria Bata, Dragoș Săvulescu, Alice Halpert, Alice Peneacă.

Filmul produs de Mandragora Movies și Solar – Indie Junction are la bază „un scenariu bazat pe improvizaţie structurată” și a fost realizat împreună cu studenții Mandragora Film Academy.

Palatul Pionierilor B’92 ar putea fi lansat în cinematografele din România în primăvara lui 2015. Bobby Păunescu a mai regizat Francesca, cu Monica Bârlădeanu în rolul principal.

TEASER

Pioneers Palace B’92 – Teaser 30sec from Solar Indie Junction on Vimeo.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here