„Teatru la cinema”, în sălile Movieplex

0
553

teatru la cinemaÎncepând din 16 ianuarie, proiectul cultural „Teatru la Cinema” aduce teatrul în spaţiul sălilor de cinema. Reprezentaţiile vor avea loc în fiecare weekend în sălile de cinema din Movieplex, situat în mall-ul Plaza România (Bd. Timişoara, Nr. 26, sector 6, Bucureşti).  În cele două stagiuni anuale, copiii sunt invitaţi la spectacole de teatru şi teatru de improvizaţie, special concepute pentru ei. Părinţii au de ales între teatru de comedie, teatru de improvizaţie şi spectacole de stand-up comedy.

Vineri seara se va putea urmări câte un spectacol de improvizaţie. Serile de sâmbătă sunt rezervate teatrului de comedie, iar cele de duminică au ca temă spectacolele de stand-up comedy. La matinee sunt invitaţi cei mici, care pot viziona o piesă de teatru pentru copii sâmbăta, iar, duminica, un spectacol de teatru de improvizaţie pentru copii.

Pe scena „Teatru la Cinema” vor juca actori precum Cătălina Mustaţă, Paula Chirilă, Claudiu Maier, Cătălin Neamţu sau Carmen Lopăzan. În program figurează și „E bine şi la 60!”, un spectacol de stand-up comedy cu Radu Gheorghe şi Răzvan Vasilescu.

Printre reprezentațiile din ianuarie se numără piesele de teatru de comedie „Ciao Bella” şi „2014: O odisee pământeană” și spectacole de teatru de improvizaţie ale unor trupe precum Improvisneyland şi Backstage Boys. Cei mici pot urmări atât spectacolul de improvizaţie pentru copii Little Impro, cât şi piese de teatru precum „Nică şi Poveştile sale” sau „Ziua în care a fugit somnul”.

„Pentru că întregul proiect a plecat de la ideea de a facilita accesul publicului la actul de cultură şi pentru că ne dorim să avem cât mai mulţi spectatori, în luna ianuarie vom derula o campanie prin care două bilete vor putea fi achiziţionate la preţul unuia”, a precizat Mihai Penişoară, directorul general al Art Media Management, deţinătorul brandului talentAgency.ro, producătorul proiectului „Teatru la Cinema”, potrivit unui comunicat.

Proiectul este inițiat de talentAgency.ro, în parteneriat cu Movieplex.

Detalii: http://teatrulacinema.ro/.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here