Weekend-ul în trailere. „Woman in Black” şi „Mirror, Mirror”

0
363

Patru filme vin la cinema în acest weekend, iar două dintre ele au făcut ceva vâlvă înainte de ajunge la noi. Woman in Black, cu Daniel Radcliffe, a avut încasări substanţiale în Marea Britanie, iar Mirror, Mirror e primul film din seria cu Albe-ca-Zăpada pe care ni le aduce Hollywood-ul anul acesta. Iată săptămâna de premiere în trailere şi sinopsisuri:

Bazat pe romanul de succes scris de Susan Hill, Woman in Black / Femeia în negru este o poveste despre pierdere, răzbunare şi durerea doliului. Romanul a fost adaptat într-un film de televiziune, o piesă de teatru, o serie radiofonică şi acum într-un film de lungmetraj, după 30 de ani.

Ex-Harry Potter îl joacă pe  tânărul avocat Arthur Kipps, care îşi lasă fiul la Londra pentru a pleca înr-un sat izolat să rezolve problemele juridice legate de moştenirea răposatei Alice Dabrow. Ajuns acolo, descoperă că o serie de accidente şi sinucideri inexplicabile i-au obligat pe locuitori să-şi închidă copiii în case, pentru a-i proteja împotriva unui inamic invizibil.

În noaptea pe care o petrece de unul singur în casa defunctei, Arthur aude ţipetele unui copil care se îneacă şi vede şiruri de copii cu figuri descompuse care mărşăluiesc apatici. În curând, va descoperi că aceştia au în comun aceeaşi dată a morţii, dar şi acelaşi criminal.

Mirror, Mirror/ Oglinjoară, oglinjoară

Julia Robert, fiica lui Phil Collins, Lily, şi Armie Hammer joacă în această nouă adaptare după celebrul basm de fraţii Grimm. Filmul lui Tarsem Singh e luminos şi colorat, iar Julia Roberts fură ecranul în această comedie despre tinereţe vs. bătrâneţe.

21 Jump Street / O adresă de pomină

În comedia de acţiune 21 Jump Street/O adresă de pomină, Schmidt (Jonah Hill) şi Jenko (Channing Tatum), rivali în anii de liceu, au devenit o pereche cam ciudată în timpul cursurilor la Academia de Poliţie. Deşi nu sunt cei mai buni poliţişti din cartier, ei au şansa să avanseze şi să se remarce acum când sunt repartizaţi în unitatea sub acoperire a poliţiei din Jump Street, condusă de căpitanul Dickson (Ice Cube). Aici, ei trebuie să-şi schimbe pistoalele şi insignele pe nişte rucsacuri, folosindu-se de fizionomiile lor copilăreşti pentru a lucra sub acoperire.

Din nefericire, adolescenţii de azi nu mai sunt ceea ce erau acum ani de zile, iar Schmidt şi Jenko descoperă că tot ceea ce ştiau ei despre adolescenţă, de la sex şi până la droguri sau rock- and- roll, este acum complet greşit sau nu mai e valabil. Mai mult decât atât, ei trebuie să se confrunte cu nişte probleme pe care nici ei nu putuseră să le rezolve în anii adolescenţei.

Big Miracle/ Misiune de salvare

Bazat pe cartea Freeing the Whales, de Tom Rose, la rândul ei inspirată de o poveste adevărată care a înduioşat inimile oamenilor, filmul regizat de Ken Kwapis este aventura unui reporter dintr-un orăşel (John Krasinski) şi a unei activiste Greenpeace (Drew Barrymore) care fac front comun cu autorităţile şi cu preaputernicii zilei pentru a salva o familie de balene gri blocate în gheţurile din Cercul Arctic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here