Înscrieri la Comedy Short Film Festival

0
351

Logo-Film-Festival

Un nou festival în București va reuni, între 16 și 22 februarie, scurtmetraje de comediel, la Movieplex Plaza România. Comedy Short Film Festival, organizat sub egida Anchor Grup, va avea trei secțiuni internaționale cu premii: Competiția oficială, Competiția dedicată producțiilor studențești și Competiția destinată animațiilor. Pe lângă acestea, va exista și un program eclectic de filme difuzate în afara concursului.

Până pe 10 decembrie 2014, cineaștii își pot trimite filmele pentru a se înscrie într-una din cele trei competiții. Fiecare secțiune va avea propriul juriu internațional, compus din profesioniști din industria cinematografică.

Premiile oferite de organizatori la prima ediție a festivalului sunt: Best Plaza Comedy Short Film Award (1500 de euro), Best Student Comedy Short Film Award (1000 de euro) și Best Animation Comedy Short Film Award (1000 de euro). Sunt eligibile pentru a intra în competiție toate scurtmetrajele de comedie realizate după 1 ianuarie 2000, indiferent de participarea lor anterioară la festivaluri internaționale sau autohtone.

Formularul de înscriere și regulamentul, pe site-ul http://plazafilmfestival.ro/.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here