Filme de Lars von Trier, Tim Burton şi Godard, la ShortsUP

0
464

Primele încercări în regie ale câtorva dintre cei mai apreciaţi regizori contemporani vor fi proiectate sâmbătă, 22 ianuarie, de la 19.00, la Sala Radio, la ShortsUP Hall of Fame.

Evenimentul va începe cu o selecţie de scurtmetraje semnate de Lars von Trier, Tim Burton, Jean-Luc Godard sau Roy Anderson şi se va încheia cu un concert unplugged cu AB4 & friends.

Pe toţi băieţii îi cheamă Patrick, regizat de Jean-Luc Godard la începuturile carierei sale, e singurul scris de altcineva. Şi nu de oricine, ci de Eric Rohmer. Nocturne (1980) este filmul de absolvire al lui Lars Von Trier, în care regăsim seminţele stilului său vizual şi narativ de mai târziu, iar Fast Film, în regia lui Virgil Vidrich, este o animaţie din 2003 cu peste 25 de premii internaţionale, compusă din secvenţe din filme celebre, cu actori-simbol.

ShortsUP aduce şi un „mocumentary” spaniol din 2009, Duck Crossing (regia Koldo Almandoz), care compilează scene din cinematografia lumii.

Meniul cinematografic va fi întregit de un concert unplugged AB4, trupa ce a făcut pionierat în rockul alternativ românesc.

Biletele pentru ShortsUP Hall of Fame pot fi cumpărate de pe Eventim.ro, costă 25 lei şi oferă acces la întrega seară – programul de scurtmetraje şi concertul AB4. În limita locurilor rămase, biletele vor putea fi achiziţionate şi la intrare, sâmbătă, la preţul de 30 lei, anunţă organizatorii.

Trailerul evenimentului:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here