Ethan Hawke vine la premiera „Before Midnight”, la București

0
427

before-midnight

Actorul Ethan Hawke va reveni la București pe 26 iunie, pentru premiera filmului Before Midnight, lansat în America în luna aprilie. Trilogia Before Sunrise (1995), Before Sunset (2004), Before Midnight (2013) a fost numită „cea mai bună poveste de dragoste din toate timpurile” (The Week).

Seria regizată de Richard Linklater, care va fi și el prezent la premieră, este un experiment cinematografic fără egal ce durează aproape două decenii. Before Midnight continua povestea de dragoste dintre Celine (Julie Delpy) și Jesse (Ethan Hawke) care a început cu 18 ani în urmă când cei doi s-au cunoscut într-un tren spre Viena, în filmul Before Sunrise, și s-au revăzut după alți nouă ani în Before Sunset.

Evenimentul Before It’s Too Late este organizat în beneficiul copiilor săraci sprijiniți de Asociația OvidiuRo, fondată de Leslie Hawke și Maria Gheorghiu. „Vrem să le mulțumim celor care sprijină eforturile noastre de a oferi educație prescolară de calitate copiilor dezavantajați. Sunt convinsă că susținătorilor programului Fiecare Copil în Grădiniță, premiat în repetate rânduri pentru rezultatele sale, le va plăcea la nebunie Before Midnight. Mă bucur că am putut aduce acest film în România”, mai spune Leslie Hawke.

Premiera filmului va avea loc miercuri, 26 iunie, la ora 20.00 și va fi precedată de o recepție VIP, la ora 18.30. Ethan Hawke și regizorul filmului, Richard Linklater, vor participa la o sesiune de întrebări și răspunsuri după proiecția filmului, la Palatul Copiilor.

Evenimentul se va încheia cu o petrecere cu tema Nostalgie, participanții fiind invitați să o interpreteze prin vestimentația lor. Biletul care include premiera, sesiunea de discuții și petrecerea poate susține un copil să meargă la grădiniță timp de o lună. Costă 150 de lei și poate fi cumpărat de pe www.bilete.ro. Pentru a participa și la recepția VIP cu Hawke, Linklater și alți invitați, biletul costă 300 de euro și susține un copil grădiniță timp de un an.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here