7500 de spectatori la Noaptea Albă a Filmului Românesc

0
321

Cea de-a doua Noapte Albă a Filmului Românesc a scos vineri din case circa 7500 de spectatori din Bucureşti, Cluj-Napoca, Iaşi şi Timişoara, transmit organizatorii.

Vedeta programului a fost Bună, ce faci? (r. Alexandru Maftei), care a reuşit să adune la Noul Cinematograf al Regizorului Român din Capitală şi la Cinema Florin Piersic din Cluj-Napoca aproape 1000 de spectatori. Cele două locaţii au găzduit şi proiecţia filmului de debut al regizorului Florin Şerban, Eu când vreau să fluier, fluier, la care au fost prezente peste 500 de persoane.

Documentarele Şcoala noastră (r. Mona Nicoară şi Miruna Coca-Cozma), Metrobranding (r. Ana Vlad, Adi Voicu) şi 24 de găleţi, 7 şoareci, 18 ani (r. Marius Iacob) au adunat la Hanul lui Manuc 450 de spectatori, în timp ce, în Centrul Vechi, filmul regretatului regizor Cristian Nemescu, California Dreamin’, a fost urmărit de 480 de bucureşteni.

La terasa Green Hours, aproape 500 de pasionaţi de filme au urmărit o selecţie de animaţii româneşti prezentate de Anim’est şi pelicula Restul e tăcere (r. Nae Caranfil).

La Cluj-Napoca, Cinema Florin Piersic şi Cinema Victoria au adunat aproape 1300 de spectatori, Cinema Republica din Iaşi – peste 800, iar la cele trei proiecţii de la Cinema Studio din Timişoara au fost prezenţi peste 700 de spectatori.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here