Încep înscrierile la Atelierul de Scenaristică Secvenţe

0
577

Saga_secventeÎncep înscrierile pentru cea de-a treia ediţie a Atelierului de Scenaristică Secvenţe. Până pe 30 septembrie 2013, toţi cei care au un scenariu de lungmetraj ficţiune – sau măcar un outline şi două secvenţe dezvoltate – pot să-l înscrie la atelier.

Pe 14 octombrie vor fi anunţate numele celor opt participanţi. Ei vor avea parte de consultări individuale pe scenariu cu tutorii Răzvan Rădulescu (Marfa şi banii, Felicia, înainte de toate, Poziţia copilului) şi Alexandru Baciu, cursuri intensive, studii de caz şi pitching de proiecte.

Ediţia a treia se va întinde pe o perioadă de şase luni (octombrie 2013 – martie 2013) şi va fi împărţită în trei sesiuni a câte patru zile, între care se vor desfăşura consultări online. La finalul atelierului toate proiectele vor fi prezentate producătorilor de film autohtoni în cadrul unei sesiuni de pitching. Sunt încurajaţi să se înscrie atât scenariştii cu experienţă, cât şi cei care se află la începutul carierei.

Mai multe detalii despre înscriere, program şi regulamentul complet pot fi găsite pe site-ul www.ateliersecvente.ro.

Dacă la primele ediţii, scenariul câştigător a fost premiat cu 10.000, respectiv 5.000 de euro, anul acesta, din cauza retragerii unuia dintre finanţatori, nu se va acorda un premiu în bani.

Atelierul este organizat de Asociaţia Culturală Secvenţe, în parteneriat cu Saga Film.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here