Christopher Nolan, regizorul lui „Inception”, face prospecţii în România

4
811

O echipă de la MediaPro Studios l-a însoţit pe regizorul Christopher Nolan (Inception, The Dark Knight, Memento) la salina din Turda, care ar putea servi drept locaţie pentru unul dintre filmele celebrului regizor britanic, susţine „Ziua de Cluj”, citând surse locale.

„Au fost, de dimineaţă (vineri – n. red.). Vizita a avut un caracter neoficial, dar a fost o prospecţiune oficială. E ceva pentru viitor, s-a discutat diplomatic, le-a plăcut foarte mult salina, dar nu s-a stabilit deocamdată nimic. Ei au vizitat şi alte saline din ţară, dar asta le-a plăcut cel mai tare. Mă bucur foarte mult că Salina Turda a intrat într-un astfel de anturaj select”, a declarat Tudor Ştefănie, primarul Turzii, citat de „Ziua de Cluj”. Ştirea a fost confirmată şi de administratorul Salinei, Ovidiu Mera, care a spus că echipa a „venit să analizeze nişte posibile locaţii”. „Au vrut să analizeze, să vadă dacă se încadrează cu ideile lor”, a explicat Mera.

Următorul film al lui Christopher Nolan ar fi The Dark Knight Rises, un alt episod din franciza Batman, în care vor juca Christian Bale, Tom Hardy, Michael Caine, Morgan Freeman şi Gary Oldman. Data lansării e programată pentru 2012, prin urmare, filmările vor avea loc anul viitor, posibil inclusiv în România.

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here