Caravana NexT, 4000 de spectatori la jumătatea drumului

0
232

Caravana Filmelor NexT in Alba Iulia

La jumătatea drumului, prima ediție a Caravanei Filmelor NexT a strâns circa 4.000 spectatori în cele cinci orașe parcurse până acum. Caravana a debutat pe 8 august și a poposit pentru câte două seri în Brașov – pe Aleea de sub Tâmpa, în Alba Iulia – la Palatul Principilor din Cetatea Alba Carolina, în Oradea – în Parcul 1 Decembrie, în Deva – în Piața Unirii și în Târgu Mureș – în Complexul de Agrement și Sport „Mureșul”.

Organizată în jurul conceptului de „picnic și cinema sub clar de lună”, Caravana Filmelor NexT a atras publicul în spații neconvenționale. Zilele acestea, proiecțiile au loc în Piatra Neamț, în Ștrandul Tineretului.

De miercuri, 20 august, Caravana va pleca spre Palas Mall din Iași (20 și 21 august) și Grădina Publică din Galați (22 și 23 august) și își va încheia traseul cu o proiecție specială în București, pe 24 august, în Parcul Herăstrau, la Roaba de cultură.

„Misiunea Caravanei Filmelor NexT este de a aduce publicului din țară, pe timpul verii, o parte din cele mai îndrăgite scurtmetraje românești și internaționale prezentate până acum în cadrul Festivalului Internațional de Film NexT în București, prilejuind astfel întâlnirea spectatorilor cu un gen de cinema care nu exista în mod curent în circuitul comercial, ci doar în cel festivalier”, transmit organizatorii.

Intrarea este liberă la toate proiecțiile.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here