UPDATE: Câştigătorii celor 2 exemplare din romanul „Apă pentru elefanţi”

15
584

UPDATE: Bogdan şi Simone sunt câştigătorii concursului nostru! Le mulţumim mult şi celorlalţi! Îi rugăm pe câştigători să ne trimită pe florentina.ciuverca@filmreporter.ro numele şi adresa completă, pentru a putea primi cărţile.

Cu ocazia lansării pe DVD şi Blu-ray, în România, a filmului Apă pentru elefanţi/ Water for Elephants, v-am provocat la un mic concurs şi am pus în joc 2 exemplare din romanul care a stat la baza peliculei regizate de Francis Lawrence.

Cei doi câştigători au fost desemnaţi prin tragere la sorţi.

Romanul Apă pentru elefanţi, scris de Sara Gruen şi tradus la Humanitas Fiction, a apărut în SUA în 2006 şi fost luni întregi numărul 1 în topurile de vânzări, fiind desemnat în acelaşi an Favourite Book of the Year de către publicaţia Newsday. A fost tradus în peste 40 de ţări şi s-a vândut în 4 milioane de exemplare.

Adaptarea cărţii pentru marele ecrane a fost lansată în primăvara acestui ani şi îi are pe Robert Pattinson, Reese Witherspoon şi Christoph Waltz în rolurile principale.

Concurs realizat cu sprijinul:

15 COMENTARII

  1. Ecranizarea mea preferata este „Pe aripile vantului”, dupa romanul cu acelasi nume scris de Margareth Mitchell. Il consider foarte reusit, actiunea, personajele, locurile, toate sunt expuse exact ca in carte in special subiecte precum sclavia, dragostea si razboiul. Jocul actoricesc este extraordinar, Vivian Leigh a jucat-o perfect pe Scarlett, acelasi lucru fiind valabil si pentru Clark Gable.

  2. Salutare. Multam mult pentru premiu! Am trimis un email la adresa mentionata, dar nu am primit inca niciun semn. Voiam sa ma asigur ca emailul a ajuns la voi. Multumesc mult, aveti concursuri tare faine 🙂

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here