Anne Hathaway este noua Catwoman. „Batman” ar putea fi filmat în România

1
754

Actriţa din Love and Other Drugs (de vineri, pe ecrane) a obţinut un rol pentru care s-a stat la rând la Hollywood, în ultimele săptămâni: Catwoman, în următorul episod din franciza Batman: The Dark Knight Rises al lui Christopher Nolan. Lista de aspirante la rol a fost destul de lungă şi le-a inclus pe Jessica Biel şi Keira Knightley, anunţă „Hollywood Reporter”.

Filmările vor avea loc în Londra, Los Angeles şi la Bucureşti. Christopher Nolan a făcut recent prospecţii în salinele Turda, iar primarul Capitalei, Sorin Oprescu, a confirmat ieri pentru Antena3 că Batman se va turna în Capitală, în 5-6 locaţii (zona Universităţii, centrul istoric) pentru care producătorii au cerut autorizaţii.

Frumoasa Hathaway nu luptă atât cu partitura ei, cât cu performanţele înaintaşelor ei Catwoman, în special cu Michelle Pfeiffer din Batman Returns, regizat de Tim Burton. Halle Barry n-a avut la fel de multă priză la fani cu filmul din 2004.

Se pare că, în The Dark Night Rises, scenariştii s-au inspirat pentru personajul feminin din povestea „Batman: Year One”, de Frank Miller şi David Mazzucchelli, în care Catwoman este o prostituată dominatrix care îl ajută pe Batman.

Christian Bale rămâne pe poziţii în rolul principal.

Christopher Nolan, regizorul lui „Inception”, face prospecţii în România

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here