65 de scenarii concurează pentru 10.000 de euro. Termenul de înscriere se prelungeşte

0
477

Perioada de înscriere pentru Atelierul de scenaristică Secvenţe se prelungeşte până pe 1 august, după numeroasele solicitări ale unora care încă lucrează să-şi finalizeze scenariile de lungmetraj fictiune, anunţă organizatorii. Termenul iniţial era 20 iulie, dată până la care au fost înregistrate 65 de aplicaţii. Înscrierile se fac pe www.ateliersecvente.ro.

Pe 20 august, după analizarea scenariilor primite, vor fi anunţaţi cei opt participanţi selectaţi de tutorii atelierului: Răzvan Rădulescu şi Alex Baciu. Prima ediţie a atelierului de scenaristică va dura şase luni, din septembrie 2011 până în martie 2012. Programul va cuprinde trei sesiuni de lucru a câte patru zile fiecare. La finalul atelierului, participanţii vor avea ocazia să-şi prezinte proiectele producătorilor şi regizorilor din ţară. Scenariul câştigător va fi cumpărat de Saga Film cu 10.000 de euro.

Pe lângă consultările individuale cu tutorii, vor fi organizate cursuri intensive şi studii de caz deschise publicului, susţinute de Corneliu Porumboiu, Nae Caranfil, Florin Şerban, Marian Crişan şi Adrian Sitaru. Cei interesaţi să participe la aceste cursuri, în calitate de observatori, se pot înscrie la adresa contact@ateliersecvente.ro.

Atelierul este organizat de Asociaţia culturală Secvenţe, în parteneriat cu Saga Film şi cu sprijinul Centrului Naţional al Cinematografiei.

Atelierul de Scenaristica SECVENTE from eugen kelemen on Vimeo.

Atelierul de Scenaristica SECVENTE from eugen kelemen on Vimeo.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here