„Principii de viaţă”, în avanpremieră la Grand Cinema Digiplex

0
349

Cu o săptămână înainte de premiera pe marile ecrane, filmul Principii de viaţă, în regia lui Constantin Popescu, va fi proiectat weekendul acesta, pe 23, 24 şi 25 septembrie, de la 21.00, în exclusivitate, în cel mai nou cinematograf din Bucureşti, Grand Cinema Digiplex, aflat în incinta Băneasa Shopping City.

Principii de viaţă a fost singurul filmul românesc selecţionat în competiţia Festivalului Internaţional de Film Transilvania 2011, unde a fost recompensat cu Premiul pentru cea mai bună regie.

Filmul a avut premiera mondială în 2010, la Festivalul Internaţional de Film de la San Sebastian, şi spune povestea unui bărbat care, la prima vedere pare a avea tot ce îşi doreşte: o familie, o casă, bani. Cu o zi înaintea plecării în concediu Emilian Velicanu trebuie să lase în Bucureşti toate lucrurile rezolvate. Însă lucrurile se decalează uşor, iar întârzierile zilei se adună şi pretenţia lui Velicanu de a controla jovial propria lui viaţă şi pe ale celor din jur apare din ce în ce mai absurdă şi mai dureroasă.

Criza de la sfârşitul zilei îl pune în faţa întrebării dacă este cu adevărat realizat şi fericit, iar Velicanu trebuie să afle dacă are sau nu puterea de a răspunde onest la această întrebare.

Vlad Ivanov joacă primul rol principal într-un lungmetraj în Principii de viaţă, alături de Gabriel Huian – cunoscut publicului din mediumetrajul Marilena de la P7 (r. Cristian Nemescu) şi Rodica Lazăr.

Principii de viaţă va ajunge pe marile ecrane din România din 30 septembrie, fiind distribuit de Parada Film.

Este o coproducţie Hi Film Productions, Scharf Advertising şi Tandem Film. Lungmetrajul a fost realizat cu sprijinul Centrului Naţional al Cinematografiei, SEE Cinema Network, McCann Erikson, Cityplex, Teleclub şi HBO România.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here