Michele Placido a venit în România

0
477
Michele Placido, în „Genitori & Figli“
Michele Placido, în „Genitori & Figli“

Actorul şi regizorul rămas în memoria spectatorilor români pentru rolul din Caracatiţa, Michele Placido, a sosit astăzi la Bucureşti. Comisarul Cattani va filma o peliculă despre italienii care au emigrat, în anii 60, în ţara noastră. Proiectul va fi realizat în parteneriat cu producătorul Bobby Păunescu, din partea Mandragora. Mâine, de la ora 12.00, la Hotel Intercontinental, cei doi cineaşti vor susţine o conferinţă de presă în care vor oferi detalii despre film.

Michele Placido şi Bobby Păunescu se află la a doua colaborare, după Vallanzasca – Îngerii răului, prezentat în această toamnă la Festivalului de Film de la Veneţia, şi în care Monica Bârlădeanu a interpretat rolul uneia dintre victimele mafiotului Renato Vallanzasca.

Din noiembrie, va filma în România şi fiica lui Michele Placido, Violante Placido, căreia i s-a oferit un rol alături de Nicolas Cage în Ghost Rider: Spirit of Vengeance.

Ca regizor şi scenarist, Bobby Păunescu are la rândul său un alt proiect, al doilea după Francesca. Filmul său despre spionajul industrial din anii 70, în ţările din blocul socialist şi în Vest, va fi turnat în Marea Britanie, Statele Unite ale Americii, Italia şi România şi va costa 15 milioane de dolari – potrivit paginademedia.ro. Preproducţia va începe la 1 noiembrie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here