Filmreporter.ro vă invită la DaKINO: concursul s-a încheiat

6
274

UPDATE: Cele cinci abonamente la DaKINO şi-au găsit proprietarii! Îi rugăm pe câştigători să ne trimită numele complet pe adresa florentina.ciuverca@filmreporter.ro, pentru a afla cum pot intra în posesia free-pass-urilor. Mulţumim!

Luni începe DaKINO 20, cu 127 hours al lui Danny Boyle, un film care a provocat câteva leşinuri la Toronto, şi cu o invitată specială care făcea furori în anii 70, Marisa Berenson.

Puteţi câştiga unul dintre cele 5 free-pass-uri scoase la concurs de Filmreporter.ro – care vă permite accesul la toate proiecţiile şi evenimentele din festival – scriind la pagina de comentarii ce film din programul DaKINO v-a stârnit cel mai tare curiozitatea.

Până pe 27 noiembrie, la Cinema Patria, Sala Elvira Popescu şi Noul Cinematograf al Regizorului Român (NCRR) din cadrul Muzeului Ţăranului Român vor fi proiectate câteva zeci de filme, printre care Never let me go, în regia lui Mark Romanek, o adaptare după romanul omonim al lui Kazuo Ishiguro, documentarul- eveniment Yves Saint Laurent, l’Amour Fou, regizat de Pierre Thoretton, şi Videocracy al lui Erik Gandini, despre puterea de manipulare a imaginilor. Bonus: câteva dintre cele mai premiate scurtmetraje ale anului.

Preţul unui astfel de abonament general este de 120 de lei.

6 COMENTARII

  1. Cel mai mult aştept să văd nu un film, ci o secţiune întreagă: Focus Belgia. Nu pentru că aş asocia cumva în capul meu filmul belgian cu Akerman sau Dardenne, nici pentru că am văzut Thermes şi l-aş mai revedea de zeci de ori. Pur şi simplu pentru că toate se anunţă poveşti de suflet pentru ochi curioşi şi minţi deschise

  2. „How to start your own country” si in general filmele din categoria documentar, deoarece este mai greu sa vizionezi astfel de filme in afara festivalurilor de profil

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here