„Sfântul” Roger Moore ar putea filma în România

1
524

Fostul agent 007 Roger Moore, acum în vârstă de 83 de ani, va filma la Bucureşti pentru lungmetrajul Christmas at Castlebury Hall, în regia lui Michael Damian, anunţă evz.ro.

Christmas at Castlebury Hall ar fi cel de-al treilea lungmetraj din cariera actorului Michael Damian, cunoscut românilor din serialul Tânăr şi neliniştit. Potrivit aceleiaşi surse, scenariul filmului le aparţine cineastului şi lui Janeen Damian – care sunt totodată producătorii peliculei -, iar în distribuţie se pare că va fi inclus faimosul actor Sir Roger Moore, alături de Miles Richardson şi de Travis Turner.

Din echipa care va lucra la lungmetraj confirmat este şi directorul de imagine Viorel Sergovici. Christmas at Castlebury Hall se va turna şi la studiourile MediaPro din Buftea, şederea fostului James Bond fiind programată să dureze aproape o lună, timp în care va participa şi la lansarea unei maşini.

La invitaţia unei rude pe care nu a mai văzut-o de multă vreme, o tânără călătoreşte cu nepoţii săi pentru a ajunge la un castel din Europa cu ocazia Crăciunului. Acolo cunoaşte un prinţ fermecător de care se îndrăgosteşte – astfel sună sinopsisul lungmetrajului Christmas at Castlebury Hall.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here