Cu cine filmează Woody Allen la Roma

0
430
Woody Allen, Penelope Cruz şi Javier Bardem, la filmările pentru "Vicky Cristina Barcelona"
Woody Allen, Penelope Cruz şi Javier Bardem, la filmările pentru "Vicky Cristina Barcelona"

The Bop Decameron e titlul noului film regizat de Woody Allen, o colecţie de poveşti erotice moderne inspirate de „Decameronul” lui Boccacio. Explicabilă, în cazul acesta, colecţia de actori celebri şi cu sex-appeal (majoritatea) pe care i-a strâns pentru acest film.

În turul său prin Europa, cineastul s-a oprit la Roma, iar mâna de staruri pe care o adună laolaltă e, ca de obicei, impresionantă : Alec Baldwin, Roberto Benigni, Penelope Cruz, Judy Davis, Jesse Eisenberg, Ellen Page, Greta Gerwig şi Alison Pill (Zelda Fitzgerald din Midnight in Paris).

În roluri secundare urmează o înşiruire lungă de actori italieni: Antonio Albanese, Fabio Armiliata, Alessandra Mastronardi, Ornella Muti, Flavio Parenti, Riccardo Scamarcio şi Alessandro Tiberi.

Woody Allen însuşi va rupe tradiţia ultimelor filme şi va reveni pe ecran într-un rol. Filmările vor începe pe 11 iulie.

Roma vine la rând după Londra, Barcelona şi Paris, iar cel mai recent film al lui Allen, Midnight in Paris, se dovedeşte şi cel mai profitabil, cu peste 22 de milioane de dolari din încasări.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here