Noul film regizat de George Clooney deschide Festivalul de la Veneţia

0
461

Vestea vine dinspre „Variety”, care citează surse din interiorul festivalului (un anunţ oficial nu a fost făcut încă). The Ides of March, un thriller politic regizat de George Clooney, va deschide evenimentul pe 31 august. Clooney a scris scenariul împreună cu Grant Heslov (The Men Who Stare at Goats), după o piesă de Beau Willmon, numită „Farragut North” şi pusă în scenă pe Broadway.

Personajul central e un tânăr purtător de cuvânt (Ryan Gossling) care se încurcă în maşinăria complicată a politicii. Clooney joacă rolul unui guvernator, distribuţia fiind completată de Philip Seymour Hoffman, Paul Giamatti, Marisa Tomei, Jeffrey Wright şi Evan Rachel Wood.

The Ides of March ar fi al patrulea lungmetraj al lui Clooney, după Confessions of a Dangerous Mind, Good Night and Good Luck şi Leatherheads.

Lucrurile se derulează destul de rapid, se pare, pentru că filmările au început abia la mijlocul lui martie, iar postproducţia se va încheia la timp pentru Festivalul de la Veneţia. Lansarea filmului la cinema e programată pentru luna octombrie.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here