Jon Voight, tatăl Angelinei Jolie, filmează în România

0
610

Actorul Jon Voight se află în Bucureşti pentru turnajul lui The Dark Prince, un thriller despre „un Prinţ al Întunericului, în inima Transilvaniei”. Filmul ar urma să fie parte a unei francize gândite pe calapodul seriei Twilight.

Titlul iniţial a fost Dracula: The 4 Horsemen of the Apocalypse, iar regia îi aparţine unui cineast cu ceva experienţă în horror, Pearry Reginald Teo (Necromentia). Producătorul Steven Paul, de la Crystal Sky, explica la Cannes, pentru „The Hollywood Reporter”, că este „un prim episod dintr-o franciză despre un tânăr şi romantic Prinţ al Întunericului, armata lui de morţi şi o serie de întâmplări care au loc în inima Transilvaniei”. Scenariul e semnat de regizor, împreună cu Nicole Jones, iar imaginea – de Viorel Sergovici Jr, după filmneweurope.com.

Actorul Jon Voight (73 de ani) are unul dintre rolurile principale, al personajului care luptă de partea binelui, potrivit lui Bogdan Moncea, directorul de marketing Castel Film, studiourile unde va avea loc cea mai mare parte a filmărilor. Alte nume din distribuţie nu au fost anunţate încă. „Nu sunt alte nume confirmate pentru moment. Cel mai probabil în zilele următoare”, spune Moncea.

Filmările au început pe 18 septembrie şi vor avea loc timp de 3 săptămâni, iar lansarea e programată pentru 2013.

Star la Hollywood în anii 70, când a şi obţinut un Oscar pentru rolul unui soldat întors din Vietnam în Coming Home (1978), Jon Voight a rămas în atenţia presei, în ultimii ani, în special din cauza relaţiei tensionate cu fiica sa, Angelina Jolie.

A strâns, de-a lungul anilor, patru nominalizări la Oscar şi nouă la Globurile de Aur (dintre care trei câştigate) şi a făcut roluri memorabile în Midnight Cowboy (1969), Deliverance (1972), Runaway Train (1985) sau The Rainmaker  (1997).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here