Christopher Nolan a pus ochii pe Casa Poporului

1
449

Un ziarist american de la Collider.com confirmă interesul echipei de la următorul BatmanThe Dark Knight Rises – pentru Casa Poporului. Steven Weintraub, sosit la Bucureşti zilele trecute pentru un reportaj la filmările Ghost Rider 2, scrie că întreaga distribuţie selectă a blockbusterului hollywoodian se va afla la Bucureşti pentru câteva săptămâni şi că una dintre locaţii va fi Casa Poporului. Cinefilii americani au deja o curiozitate: a cui reşedinţă va fi clădirea uriaşă din Bucureşti, în filmul lui Christopher Nolan?

Batman va aduce în România o distribuţie impresionantă de vedete (şi paparazzi pe măsură): Christian Bale, Anne Hathaway, Tom Hardy, Joseph Gordon-Levitt, Morgan Freeman, Gary Oldman, Michael Caine şi Marion Cotillard, actriţa premiată cu Oscar pentru rolul lui Edith Piaf. Amploarea filmărilor ar fi egalată doar de cea din Cold Mountain.

În această iarnă, echipa lui Christopher Nolan a făcut prospecţii la Salina din Turda şi prin Capitală, în căutarea unor locaţii de filmare, împreună cu cei de la MediaPRO Studios.

Marion Cotillard primeşte un rol în „Batman”

Anne Hathaway este noua Catwoman. „Batman” ar putea fi filmat în România

Christopher Nolan, regizorul lui „Inception”, face prospecţii în România

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here