Chrysler Imperial, supererou în – „Green Hornet 3D”

0
595

Voom.ro, în colaborare cu Filmreporter.ro, deschide seria de materiale speciale dedicate cinemaului & masinilor, cu un prim episod din seria de articole despre masini celebre aparute in filme.

Dupa atatea filme cu supereroi intunecate si serioase, era si timpul, zic eu, pentru ceva mai jucaus, mai vesel, cu o miza ceva mai mica. Si chiar daca Viespea Verde (Green Hornet – n.r.) nu a fost tot ce ar fi putut si ar fi trebuit sa fie, asta nu inseamna ca nu e cel putin simpatic.

Actorul Seth Rogen e Britt, un playboy ramas inca la varsta adolescentei, care traieste in vila tatalui lui director de ziar. Acesta moare subit. Kato, soferul tatalui lui Britt, care toarna un cappuccino fantastic, din cate am auzit, este jucat de Jay Chou, un rockstar taiwanez, care are replici amuzante, dar pe care le pronunta greu, carora le pierde efectul din cauza lentorii sale. Kato e genial intr-o lupta, e genial cand vine vorba de mecanica si de construit masini pline de gadgeturi, numite Black Beauty (Chrysler Imperial Crown ’66-’68, in caz ca va intrebati), si nu numai atat, dar se descurca mai bine si cu femeile. In serialul cu acelasi nume din anii ’60, personajul era jucat de Bruce Lee si fura spectacolul.

De fapt nici Kato nu e realul supererou al filmului, doar daca super-puterea lui este abilitatea de a construi masini geniale.

Masina Black Beauty este de departe supereroul care-i scoate pe cei doi prieteni din toate situatiile periculoase si practic le salveaza viata. Black Beauty este de fapt o serie intreaga de masini, fiecare cu superputerea sa. Una este blindata, iar caroseria sa nu poate fi distrusa nici de gloante, dar nici de o lovitura zdravana de ranga. Altele sunt echipate cu mitraliere legate de portiere, cu aruncatoare de flacari si chiar rachete. O alta functiona in continuare chiar daca jumatatea din spate era retezata, asa cum s-a intamplat cand Britt si Kato au fost nevoiti sa urce cu masina intr-un lift.

Cititi articolul complet pe Voom.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here