Un spectator a fost împuşcat pentru că mânca popcorn la „Black Swan”

8
667

Un bărbat a fost împuşcat mortal în timpul proiecţiei filmului Black Swan / Lebăda neagră, într-un cinematograf din Riga, pentru că făcea prea mult zgomot în timp ce mânca popcorn, anunţă presa străină, citată de Mediafax.

Incidentul a avut loc sâmbătă seara, la un multiplex din centrul oraşului Riga şi, potrivit unor martori citaţi de agenţia letonă de presă Leta, totul a început după ce unul dintre spectatori a fost atenţionat de agresor că face prea mult zgomot în timp ce mănâncă floricele de porumb. Spectatorul în vârstă de 42 de ani a murit după câteva ore la spital, rănile suferite fiind mult prea grave pentru a putea fi salvat.

Poliţia letonă a arestat deja suspectul, un tânăr în vârstă de 27 de ani.

Black Swan, o dramă psihologică din lumea baletului profesionist, a primit cinci nominalizări la premiile Oscar, inclusiv la categoriile Cel mai bun film, Cea mai bună actriţă în rol principal (Natalie Portman) şi Cel mai bun regizor (Darren Aronofsky).

8 COMENTARII

  1. De doua zile tot dau de stirea asta si ma tot gandesc cum s-o interpretez. Pe mine m-a marcat rau filmul, m-a obsedat doua saptamani. Ma intreb, ar fi facut asta si la alt film?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here