Concurs: 4 invitaţii duble la „Iubire persană”

29
536

UPDATE 2: Random.org a decis: cei care vor merge pe 1 martie, de la 20.30, la Iubire persană, la Cinema Elvira Popescu, sunt Cristina şi Cristi Ghera. Numele dvs. se găsesc la intrare, iar invitaţiile sunt duble. Mulţumim tuturor pentru răspunsuri!

UPDATE 1: Pentru că doar două persoane au optat pentru 24 februarie, ele vor primi şi invitaţiile duble: Oana Vlădescu şi Eliza Damian. Numele dvs. se găsesc la intrare, la Cinema Elvira Popescu. Proiecţia începe la ora 18.00. Concursul continuă pentru proiecţia de pe 1 martie.

Avem din nou invitaţii pentru voi la Poulet aux prunes/ Iubire persană. Mai exact, două invitaţii duble pentru ziua de Dragobete, şi alte două pentru ziua de 1 martie. Ambele proiecţii vor fi la Cinema Elvira Popescu: pe 24 februarie, de la 18.00, iar pe 1 martie, de la 20.30.

Ca să participaţi la concurs, trebuie doar să ne scrieţi mai jos, la pagina de comentarii, numele actriţei românce care apare în film. Un indiciu: a jucat şi în Gadjo Dilo.

Vă rugăm să precizaţi la finalul comentariului la care dintre proiecţii doriţi să mergeţi, cea de pe 24 februarie sau cea de pe 1 martie. În funcţie de asta vom trage la sorţi. Câştigătorii invitaţiilor pentru 24 vor fi anunţaţi vineri dimineaţa, iar ceilalţi – miercuri, 29 februarie, după ora 16.00.

Iubire persană e o melodramă înduioşătoare despre un violonist care se pune pe pat şi decide să moară după ce vioara i-a fost distrusă. Este adaptarea unui roman grafic semnat de Marjane Satrapi şi Vincent Paronnaud, autorii animaţiei Persepolis.

Filmul este distribuit în România de Metropolis Film.

Cronica filmului, aici.

29 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here