Mickey Rourke filmează în România!

0
515

UPDATE. Starul american Mickey Rourke va filma la Bucureşti pentru horror-ul Dead in Tombstone, anunţă presa americană de specialitate, citată de filmefantastice.blogspot.com. Filmările au loc la Castel Film, a confirmat pentru Filmreporter.ro directorul studiourilor, Bogdan Moncea.

Pelicula se turnează începând de luni până la sfârşitul lui aprilie, în distribuţie figurând şi vedeta din Machete, Danny Trejo, care a sosit deja la Bucureşti. Anthony Michael Hall (The Dark Knight, CSI Miami, The Wake) şi Mike Gassaway (Friday Night Lights, Temple Grandin)  întregesc cast-ul macho al acestui western horror.

Mickey Rourke (The Wrestler, Sin City, Iron Man 2) va ajunge în Bucureşti peste câteva zile. Celebrul actor american are rolul Diavolului în filmul regizat de Roel Reiné, un cineast specializat în filme de gen realizate direct pentru DVD precum The Scorpion King 3: Battle for Redemption, Death Race 2 sau Death Race: Inferno. E posibil ca şi filmul acesta să ocolească marile ecrane, deşi distribuţia cu pedigree l-ar califica pentru o lansare la cinema.

În Dead in Tombstone, Danny Trejo îl joacă pe Guerrero Hernandez, liderul unei găşti de tâlhari care, după ce îşi eliberează fratele vitreg (Hall) din închisoare, plănuieşte să jefuiască oraşul minier Edendale. Planul eşuează după ce Guerrero este trădat de frate. Dar, după ce face un pact cu Diavolul (Rourke), banditul se întoarce din morţi după un an pentru a se răzbuna.

Scenarişti sunt Shane Kuhn şi Brendan Cowles, iar casa de producţie este Universal 1440 Entertainment, cea care a realizat recent în România şi un thriller cu vârcolaci, la Castel Film.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here