Jean Claude Van Damme filmează din nou în România

6
834
Van Damme in "JCVD"
Van Damme in "JCVD"

La un an după ce a filmat Weapon la Buftea, actorul Jean Claude Van Damme se întoarce în România, în august, pentru Six Bullets, în regia lui Ernie Barbarash. E un nou film de acţiune în care Van Damme joacă rolul unui fost mercenar expert în răpiri, angajat de un maestru în arte marţiale să-i găsească fiica dispărută. Ernie Barbarash a regizat şi Weapon, care va fi lansat în această vară cu titlul Assasination Games.

Turnajul va avea loc la Studiourile MediaPro (pe imdb.com filmul figurează cu titlul The Butcher), producţia fiind asigurată de Motion Picture Corporation of America, care şi-a stability cartierul general la Bucureşti cu ultimele filme, inclusiv cu One in a Chamber, care i-a adus aici pe Cuba Gooding Jr. şi Dolph Lundgren.

Fiul lui Van Damme, Kristopher Van Varenberg, va avea la rândul său un rol în film.

Scenariul e semnat de Chad şi Evan Law (The Hit List), iar bugetul producţiei este de 10 milioane de dolari, potrivit „Variety”.

 

 

6 COMENTARII

  1. sunt fan van damme, i-am vazut toate filmele, as vrea sa vin la studiourile media pro sa fac o poza cu dansul. In rest ii urez succes, are o cariera de apreciat. revenind la ideea de mai sus, cum pot lua legatura in asa fel incat sa-mi pot permite o poza cu van damme?

  2. din nou ” me” ……………..cum pot face in asa fel incat sa pot face o poza cu van damme ? poate in cadrul vre unei conferinte de presa, ori undeva unde actorul poate vorbi cu fanii, nu stiu ……………..nu sunt chiar asa multe ocazii cand van damme este in romania si sunt foarte putine sanse ca eu sa-l mai pot prinde odata aici……….nu cred ca cer un lucru imposibil, daca e cazul…vorbiti cu dansul despre acest lucru,……….daca se poate astept un raspuns pe email, va multumesc, o zi buna

    • M-am interesat, insa n-am apucat sa va raspund. Cei de la studiourile MediaPro spun ca Van Damme nu e dispus sa se intalneasca nici cu presa, nici cu fanii, din pacate. Insa cred ca vor mai fi ocazii, s-ar putea sa mai vina in Romania.

      Bafta si sper sa-l intalniti:)

  3. sunt fan nr 1 a lui van damme sii nu mia lipsit un film del lui sa nul vad si as vrea sa ma intalnesc cu ell sa vada cat de taree sunt sii eu am invatat multe de la el da din film sii as vrea sami arate cateva sii in realitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here