„Hendrix 70: Live At Woodstock”, la The Light Cinema & Cinema Stage

0
250

La 70 de ani de la naşterea lui Jimi Hendrix, The Light Cinema va difuza legendarul concert al lui Jimi Hendrix din august 1969, de la Woodstock.  Proiecţiile vor avea loc pe 29 şi 30 noiembrie, de la 20.00, iar pe 2 decembrie, de la 19.00.

Înregistrarea concertului a fost refăcută şi editată de regizorul Michael Wadleigh, special pentru a fi difuzată în cinema. Pelicula a fost restaurată digital, iar sunetul a fost transformat din stereo în 5.1. de Eddie Kramer, cel care a înregistrat iniţial concertul şi a lucrat cu Jimi Hendrix de-a lungul carierei sale.

Un documentar despre Woodstock şi Hendrix,  cu imagini în premieră şi interviuri cu membrii trupei sale, cum ar fi Billy Cox şi Mitchell Mitch, inginerul de sunet Eddie Kramer şi promotorul festivalului, Michael Lang, va preceda concertul. Hendrix 70: Live At Woodstock a fost regizat de câştigătorul premiului Grammy, Bob Smeaton, care a mai realizat Beatles Anthology, Band Of Gypsys, Festival Express. 

Intrarea costă 45 de lei. Biletele au fost puse în vânzare online pe www.lightcinemas.ro şi la casele de bilete The Light Cinema din Liberty Center.

Cinema Stage este un proiect The Light Cinema care a impus un nou concept pe piaţă de cinema din România: spectacole de teatru, de balet sau de operă şi concerte transpuse în format digital pe ecranul de cinema.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here