Artistul grafic Ian Churchill, invitat la Comic Con

0
288
The Ravagers
The Ravagers

Ian Churchill, autorul mai multor benzi desenate renumite publicate de Marvel, DC Comics şi Image Comics, este unul dintre invitaţii celei de-a doua ediţii a East European Comic Con, care va avea loc între 9 şi 11 mai 2014, la Romexpo.

Artistul Ian Churchill a debutat în anii ’90, lucrând pentru Marvel la X-Men, Cable, Deadpool, The Avengers, Red Hulk, Wolverine, pentru DC Comics la Superman, Supergirl, Teen Titans, The Ravagers şi pentru Image Comics la seria Elephantmen a lui Richard Starking.

Pe cont propriu, a creat The Coven (1997), o poveste asemănătoare cu Justice League, iar în 2010 a lansat Marineman, nominalizată la Eisner Award (premiul industriei americane dedicat benzilor desenate) la categoria Cea mai bună serie nouă.

Ultimul proiect al lui Churchill este Revenge, o colaborare cu prezentatorul Jonathan Ross. Revenge va fi publicată în luna februarie a acestui an de către Image Comics.

Artistul britanic va susţine un seminar și va participa pe Aleea Artiştilor de la East European Comic Con alături de artişti români debutanţi, dar şi alături de nume cunoscute ale benzii desenate româneşti precum Puiu Manu.

Biletele pentru cea de-a doua ediție a evenimentului East European Comic Con pot fi achiziţionate din reţelele Myticket, Eventim şi din magazinele Diverta din ţară.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here