Opera „Carmen” în 3D, în premieră la Bucureşti

0
253

Sâmbătă, 5 martie, la orele 18.30, în premieră absolută în România, celebra operă Carmen, de Georges Bizet, va fi proiectată în format 3D RealD, la Hollywood Multiplex din Capitală.

O coproducţie RealD şi Royal Opera House din Londra, filmul Carmen a fost realizat în cel mai performant sistem 3D din lume – RealD – şi va fi prezentat în exclusivitate de către Hollywood Multiplex, în patru „reprezentaţii”.

Producţia regizată de Francesca Zambello în 2006 a fost aleasă pentru acest prim experiment graţie scenografiei, coregrafiei, costumelor şi distribuţiei spectaculoase. Montarea include numere de acrobaţie şi animale pe scenă.

Distribuţia: Christine Rice (Carmen), Dawid Kimberg (Moralés), Maija Kovalevska (Micaëla), Bryan Hymel (Don José), Nicolas Courjal (Zuniga), Elena Xanthoudakis (Frasquita), Paula Murrihy (Mercédès), Caroline Lena Olsson (Lillas Pastia), Aris Argiris (Escamillo).

Durata: 3 ore, cu o pauză.

Preţul unui bilet este de 60 lei pentru adulţi, 40 pentru copii, elevi, studenţi, şi pentru grupuri de minim 155 de persoane.

Doritorii pot face rezervări de pe acum pe www.hmultiplex.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here