„Beasts of the Southern Wild”, în cinematografe din 12 aprilie

1
378

Beasts1

Beasts of the Southern Wild, răsfățatul indie al anului 2012, nominalizat la Oscarul pentru Cel mai bun film, se lansează în cinematografele din București și Cluj pe 12 aprilie, cu titlul Tărâmul visurilor.

Pentru rolul lui Hushpuppy, Quvenzhané Wallis a primit suficiente voturi din partea membrilor Academiei Americane de Film încât să devină cea mai tânără actriță nominalizată la Oscar.  Este eroina perfectă pentru un film tulburător, „autentic, poetic și misterios”, după cum scria The Guardian.

Tată și fiică luptă pentru supraviețuire pe o insulă izolată de restul lumii, dar destul de aproape de ea încât să-i simtă răsuflarea, numită Bathtub/Cada. Atunci când insula este acoperită de ape și oamenii refuză să-și părăsească casele, Hushpuppy rezistă împreună cu tatăl ei.

Filmul a mai obținut Camera d’Or pentru debut la Cannes, Premiul FIPRESCI pentru secțiunea Un Certain Regard la Cannes și BAFTA pentru cel mai bun scenariu adaptat.

 

1 COMENTARIU

  1. serios, cine-i responsabil cu traducerea titlurilor? daca-i o singura persoana, ar merita sa bea un pahar de urina de aurolac pentru fiecare titlu tampit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here