„Visul lui Adalbert”, proiecţie şi dezbatere la UNATC

0
525

UNATC București şi „Film Menu” prezintă sâmbătă, 26 mai, de la ora 19.00, proiecţia filmului Visul lui Adalbert, în regia lui Gabriel Achim, urmată de o dezbatere cu membrii echipei de filmare.

Evenimentul este al treilea dintr-o serie de proiecții lunare, din cadrul proiectului „Să Film!”, care își propune să ofere contextul necesar unui dialog între public și realizatorii celor mai recente filme românești.

Proiecţiile vor avea loc de fiecare dată în sala 105 din UNATC – o sală cu o capacitate de aproximativ 150 de locuri, dotată tehnic la standarde înalte. La finalul fiecărei proiecții, publicul este invitat să intre în dialog cu o mare parte a echipei de filmare.

Scopul acestui proiect este, pe de o parte, de a facilita o înțelegere a modului în care funcționează fiecare departament al unei echipe de producție cinematografică şi pe de altă parte, de a propune un dialog amplu între realizatori și public, la scurt timp după ce filmul a fost lansat în sălile de cinematograf.

Program:

19.00: Proiecţie „Visul lui Adalbert” (România 2011)

20.30: Dezbatere pe marginea filmului cu membrii echipei de filmare.

Participă: Gabriel Achim (regie, scenariu, producţie), actorii Doru Ana, Anca Androne, Paul Ipate, Ozana Oancea, Gabreil Spahiu, Vali Ighigheanu (scenografie), Cosmin Manolache (scenariu), Luminiţa Mihai (costume), Cristian Nicolescu (montaj), Dan Ştefan Rucăreanu (sunet), Ştefan Tatu (montaj), Vlad Voinescu (sunet).

Intrarea la eveniment este gratuită.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here