Anonimul se mută temporar în București

1
515

Anonimul

Festivalul Internaţional de Film Independent Anonimul, ajuns la a 11-a ediție, va avea loc anul acesta, în mod excepţional, în Bucureşti, în perioada 12-17 august.  Locul de desfăşurare tradiţional al festivalului, satul de vacanţă „Delfinul” din Sfântu Gheorghe, se află în renovare şi nu va fi deschis în acest an, motiv pentru care Anonimul va avea loc într-un spațiu verde din Capitală, la Verde Stop (Strada Barbu Văcărescu 162-164, sector 2). Intrarea la proiecţii va fi, ca şi până acum, liberă.

Festivalul îşi păstrează şi în 2014 structura, incluzând în program panorama internaţională (filme premiate la alte festivaluri importante din 2014, omagii, retrospective), secţiunea OFF românesc, dar şi programul competiţional – cu secţiunile de lungmetraj, scurtmetraj ficţiune şi scurtmetraj animaţie.

Selecţia de scurtmetraje e realizată de criticul de film Irina-Margareta Nistor, din cele peste 450 de filme înscrise din 35 de ţări. Competiţia de lungmetraj va prezenta şi anul acesta titlurile propuse de selectorul oficial Ludmila Cvikova – Head of International Programming în cadrul Institutului de Film din Doha.

Toate premiile vor fi acordate, în continuare, în baza voturilor exprimate de către publicul prezent la Festival.

 

1 COMENTARIU

  1. Locul festivalului e în Delta. Nu se poate la Sf Gheorghe se mută la Sulina, la Tulcea, la Babadag… nu-l muti într-o aglomerație urbană fie şi la camping. Cum nu-l muți nici la munte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here