UPDATE Campania Filmreporter.ro: biletele la „True Grit” s-au dat

2
399

Avem doi câştigători ai biletelor la True Grit. Scrieţi-ne pe florentina.ciuverca@filmreporter.ro în ce zi (între 28 februarie şi 3 martie) vreţi să mergeţi la film şi la ce oră. Mulţumim!

Am ajuns la ultimul episod al campaniei Filmreporter.ro, Ne vedem la un film de Oscar?, cu un nou concurs. Avem pentru voi 2 bilete la filmul True Grit/ Adevăratul Curaj, la Hollywood Multiplex din Capitală. Scrieţi-ne mai jos, la pagina de comentarii, cine a jucat înainte de Jeff Bridges rolul şerifului Rooster Cogburn. Primul venit, primul servit (atâta timp cât răspunsul e corect). Biletele sunt valabile între 28 şi 3 martie.

În luna februarie, patru filme de Oscar intră în cinematografele din România: The King’s Speech/Discursul regelui (11 februarie), The Kids Are All Right/Copiii sunt bine-mersi (11 februarie), True Grit/Adevăratul curaj (25 februarie) şi Black Swan (25 februarie). Filmreporter.ro vă propune să le vedeţi la cinema şi nu pe un ecran meschin de computer. Argumentele sunt evidente: un film înghesuit pe un ecran de calculator îşi pierde din virtuţi; artiştii care l-au conceput merită răsplătiţi măcar cu un bilet de cinema (nu le-aţi da fraţilor Coen bani pentru următorul film?); iar mersul la cinema e o formă plăcută de socializare care ar merita revigorată.

Deci, ne vedem la un film de Oscar?

Campanie susţinută de :

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here