Cine joacă în sezonul al doilea din „În derivă”. Victor Rebengiuc, pe afiş

0
946

Victor Rebengiuc, Bogdan Dumitrache, Andreea Bibiri şi Crina Semciuc sunt câţiva dintre actorii care figurează în distribuţia noului sezon din serialul HBO În derivă. Acest al doilea sezon este regizat (cu excepţia primelor episoade, realizate în colaborare cu Adrian Sitaru) de Constantin Popescu (Portretul luptătorului la tinereţe, Principii de viaţă) şi îl are pe Marcel Iureş cap de afiş.

Potrivit unui comunicat, Victor Rebengiuc va fi Dinu Damian, directorul unui teatru naţional, un individ reputat şi influent, cu o viziune brutală asupra vieţii, care vine la cabinetului psihoterapeutului Andrei Poenaru. „Interpretez un personaj care îmi este foarte drag, face parte din lumea teatrului, deci este o lume care nu mi-e străină. Sunt fericit că am de-a face cu o echipă de profesionişti. E o placere să-i vezi lucrând aici, să văd atâta conştiinciozitate. Lucrurile sunt la un nivel de profesionalism foarte ridicat”, declară Victor Rebengiuc. Crina Semciuc va juca rolul fiicei lui, Beatrice.

Bogdan Dumitrache şi Andreea Bibiri îşi reiau rolurile de soţi nefericiţi şi continuă terapia, de această dată alături de fiul lor, Ştefan, un copil afectat de conflictele dintre ei.  Băiatul în vârstă de 10 ani va fi interpretat de Dan Hurduc, care se află la al doilea său rol, după cel din Domestic, cel mai recent film al lui Adrian Sitaru.

Liliana Tofan, o apariţie nouă pe ecrane, absolventă a Universităţii Hyperion, secţia Actorie, dar şi a Universităţii Naţionale de Artă, secţia Grafică, are rolul Ioanei Cernat, o avocată de succes în vârstă de 40 ani care resimte puternic presiunea singurătăţii şi a timpului care se scurge împotriva ei. Liliana Tofan a mai jucat în piesa de teatru Camerista (regia Dan Stoica).

Cealaltă pacientă a lui Andrei Poenaru, Clara Lucaciu, studentă la Arhitectură, în vârstă de 24 de ani, se confruntă cu o criză majoră şi apelează la terapie din dorinţa de a se împăca cu starea sa actuală de sănatate. Clara este interpretată de Raluca Aprodu, o tânără actriţă distribuită în câteva filme produs de MediaPro Pictures, Contra timp şi HO HO HO, şi în spectacole de teatru ca Avalanşa (r. Radu Afrim) şi în Un exerciţiu de commedia dell’arte (r. Tudor Lucanu).

O dată pe săptămână, Andrei continuă să îşi viziteze propriul terapeut, Maria, interpretată şi în acest sezon de renumita actriţă Tamara Creţulescu.  Gabriela Popescu, o cunoscută actriţă de comedie, va apărea în rolul Denisei, iubirea din liceu a lui Andrei, iar Aura Călăraşu o va interpreta pe proprietara casei în care locuieşte Andrei Poenaru şi mama Dianei (Maria Mitu).  Alexandra, fiica rebelă, dar sensibilă a terapeutului, este interpretată de Iulia Verdeş.

Filmările pentru În derivă, sezonul II, începute luna aceasta, se vor desfăşura pe parcursul a 4 luni, iar premiera la HBO România va avea loc cel mai probabil în ultima parte a anului 2012.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here