Aretha Franklin insistă ca Halle Berry să joace rolul ei

0
559

Aretha Franklin insistă ca Halle Berry să joace rolul ei în biografia pe care o plănuieşte Hollywood-ul cât de curând. Deocamdată, nu a fost dat publicităţii numele regizorului, însă zvonurile îl pomenesc pe Taylor Hackford, cel care a semnat biografia lui Ray Charles – Ray.

Halle Berry a replicat, de câteva ori, că nu s-ar simţi bine în pielea cântăreţei de soul şi jazz, pentru că nu are o voce suficient de bună, însă Franklin susţine că nici nu e nevoie: un playback decent ar fi suficient. Pe de altă parte, cele două vedete nu au foarte multe în comun nici în ce priveşte look-ul.

Aspirantă la rol este Jennifer Hudson, care ar putea ţine pasul cu vocea legendei soul. Însă Aretha Franklin crede că nici Hudson nu ar putea interpreta decât 2-3 melodii, iar pentru celelalte ar fi nevoie tot de playback.

Potrivit cântăreţei, filmul va urmări, cronologic, drumul ei de la Detroit la New York, în căutarea succesului. „Va fi destul de direct, de sincer. Oamenii care mi-au urmărit cariera de la A la Z ştiu deja câte ceva, dar vor fi multe lucruri de care nu s-a ştiut până acum”, a explicat Franklin pentru Billboard.com.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here