Halloween Movie Marathon la Movieplex Plaza Romania

0
3825

halloween-movie-marathon-la-plaza-romania

Pe 29 octombrie, de la 23.30, la Movieplex Plaza România va avea loc Halloween Movie Marathon, patru filme horror urmând să ruleze, în aceeași ordine, în 11 săli.

A opta ediție a Halloween Movie Marathon va avea loc pe 29 octombrie, ora 23.30, și va dura până pe 30 octombrie, ora 07.00. La doar câteva zile de la punerea în vânzare a biletelor, peste 400 de bilete au fost cumpărate deja la maratonul care va dura șapte ore și jumătate. La trei ediții anterioare ale evenimentului, biletele s-au vândut în totalitate.

Anul acesta, pe durata nopții albe dedicate genurilor thriller și horror, patru lungmetraje vor fi proiectate în aceeași ordine în cele 11 săli ale cinematografului. Primul este Ouija (2016), regizat de Mike Flanagan; protagonista filmului este o văduvă care trăiește în Los Angeles, în 1967, și își câștigă existența cu scamatorii mărunte, asta până când invită în casa ei o forță pe cât de malefică, pe atât de reală. Acest prim film are premiera în România pe 28 octombrie.

Următoarea peliculă, Omul din întuneric (2016), produs de Sam Raimi, aduce în prim-plan un trio de hoți care pătrunde în casa unui singuratic orb pentru a-l jefui, doar că înăuntru găsesc un adversar extrem de brutal, care-i antrenează într-o luptă pe viață și pe moarte. Al treilea lungmetraj din Halloween Movie Marathon, Nu stinge lumina (2016) o are pe Maria Bello în unul din rolurile principale, cel al unei mame bântuite de o entitate supranaturală, care amenință să-i distrugă întreaga familie. Ultimul film din calup este horror-ul Trăind printre demoni 2 (2016), cu Vera Farmiga și Patrick Wilson, ei revenind în rolurile soţilor Warren care trebuie să investigheze unul dintre cele mai terifiante cazuri din profesia lor: o casă bântuită de spirite terifiante care pun în pericol o mamă și patru copii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here