UPDATE: Câştigătorii celor 10 coduri de vizionare a lui „Loverboy” pe WebKino.ro şi a 10 postere cu autograf

78
1795

UPDATE: Random.org a decis:) Cei 10 câştigători ai unui cod de acces pentru vizionarea online a lui Loverboy pe WebKino.ro şi a 10 postere cu autograf sunt Andrada, Rusu Alexandru, Irimia Oana, Rosanne, Laurenţiu Dragomir, Daniel Băluţă, Bbobson, Toma Anamaria, Iuliana Munteanu, Sanda Luminiţa.

Dacă nu primiţi un e-mail din partea noastră, vă rog să ne scrieţi pe florentina.ciuverca@filmreporter.ro şi să ne oferiţi datele dvs. de contact.

Mulţumim tuturor celor care ne-au scris!

Din 28 noiembrie, cel mai recent film al lui Cătălin Mitulescu, Loverboy, poate fi vizionat pe WebKino.ro. Celor care au ratat filmul la cinema au şansa de a-l vedea pe WebKino.ro, prin video-streaming, la o calitate HD excelentă. Drept bonus, spectatorii vor putea viziona şi finalul alternativ al filmului, precum şi materiale inedite de la filmări.

Codul de acces este valabil timp de 3 zile (72 ore) contorizate din momentul primei sale validări. În toată această perioadă, filmul poate fi urmărit nelimitat de pe maxim două IP-uri, dar nu concomitent.

Loverboy, prezentat anul acesta în secţiunea Un Certain Regard a Festivalului de la Cannes, spune povestea de dragoste dintre un adolescent specializat în racolare de fete pentru prostituţie prin metoda îndrăgostirii şi una dintre victimele sale.

WebKino.ro este primul cinema online dedicat în exclusivitate filmelor româneşti realizate de noua generaţie de regizori români. Site-ul permite vizionarea peliculelor în sistem pay-per-view, prin video-streaming, la o calitate HD excelentă.

Citeşte şi:

Experimentul anului în film: vor plăti românii pentru o premieră pe Internet?

Concursuri online>

78 COMENTARII

  1. 1. 4 luni 3 saptamani si 2 zile (2007); 2. Cum mi-am petrecut sfarsitul lumii (2006); 3. Elevator (2008); 4. Eu cand vreau sa fluier, fluier (2010); 5. Din dragoste cu cele mai bune intentii (2011) si lista continua…

  2. Filmul meu romanesc preferat de dupa ’90 este de departe: Amintiri din Epoca de Aur. Daca as putea include mai multe ar mai fi: Marti, dupa Craciun, Nunta in Basarabia, Milionari de Weekend, etc..

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here